Zusteravond: “De Kracht van Smeekbedes”

Het is alweer tijd voor de volgende thema-avond voor zusters. Deze keer met als onderwerp: De kracht van smeekbedes.

Zit jij nou ook met vragen of wil je simpelweg meer kennis opdoen over smeekbedes? Kom dan op 10 december 2021 naar de thema-avond. We zullen het o.a. hebben over de manieren van smeekbedes, wat aangeraden en afgeraden is, welke tijdstippen aangeraden zijn en nog meer. Als je bij deze interactieve bijeenkomst wil zijn, schrijf je dan in via deze pagina en vergeet niet een gebedskleed en mondkapje mee te nemen. Vanwege het beperkte aantal plaatsen geldt een minimale leeftijd van 15 jaar. De thema-avond is ook online te volgen.

Tot dan in sha Allah!

Jongerenavond voor broeders: “Hoe ga ik om met tijd, druk en stress?”

Herken jij het gevoel dat jouw dagen soms zo druk zijn? Vraag je je af hoe je jouw tijd goed en nuttig kan besteden? Wil je weten hoe onze vrome voorgangers met hun tijd omgingen?
Met imam Noureddine gaan we in op hoe wij als moslims met onze tijd, drukte en stress om dienen te gaan.
Kom ook op vrijdag 3 december 2021 om 19:00 uur naar de jongerenavond voor broeders. Vergeet niet een eigen gebedskleed en mondkapje mee te nemen.

Jongerenavond - Hoe ga ik om met tijd, druk en stress?

Lezing: Het reinigen van de ziel.

Zondag 21 november om 13:00 uur organiseert moskee El Fath een lezing voor broeders in het Arabisch onder de titel: het reinigen van de ziel.

Spreker is: Imam Hoessein Younes

مسجد الفتح بأمرسفورت ينظم محاضرة

تحت عنوان : تزكية النفس

يوم الاحد 21 نوفمبر 2021 على الساعة الواحدة بعد الزوال
المحاضر: الإمام حسين يونس

Update corona protocol 12-11-2021

Assalamoe aleikoem wa rahmatoe Allahi wa barakatoeh,

Het aantal besmettingen is in de afgelopen weken hard gestegen. Steeds meer mensen worden helaas opgenomen in het ziekenhuis. Het risico op besmetting binnen de moskee is daardoor ook toegenomen. Wij willen daarom nogmaals iedereen wijzen op zijn islamitische verantwoordelijkheid zich te houden aan de maatregelen binnen de moskee.

Basisregels

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Neem uw eigen gebedskleed mee.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
  • Schud geen handen.
  • Registreer u voor het vrijdaggebed.

Naast dat iedereen zich moet houden aan de basisregels, is het vanaf morgen 13 november verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar om bij binnenkomst ook een mondkapje te dragen.

Veiligheid
Voor elkaars veiligheid moet een ieder zich aan de huisregels houden en de aanvullende instructies van het bestuur en de vrijwilligers volgen.

Mocht u vragen hebben over deze mededeling dan kunt u contact opnemen met het bestuur via info@moskee-elfath.nl. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en rekenen op uw medewerking!

Het bestuur