Lezing: “Wees goed voor je ouders”

Op zondag 2 oktober na het Asr gebed (17.00 uur) zal een Nederlandstalige lezing plaatsvinden. De lezing heeft als onderwerp “Wees goed voor je ouders”. De lezing wordt verzorgd door oestaadh Fouad Aboe Tariq. Let op: deze lezing vindt alleen in de moskee plaats. Het wordt niet online uitgezonden.

Lezing: Wees goed voor je ouders

Bijeenkomsten Hifd Al Qoeraan

Vanaf aanstaande donderdag 15 september 2022 organiseert moskee El Fath voor volwassenen bijeenkomsten om de Qoeraan te memoriseren. Deze bijeenkomsten vinden elke donderdag van 19:00 uur tot 20:00 uur plaats in de moskee. U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Kies bij onderwijstype “Hifd Al Qoeraan (volwassenen)”.

Vrijwilligers gezocht!

Op zaterdag 2 juli houden we een feestelijk jaarafsluiting voor kinderen die bij ons onderwijs genieten. De activiteiten vinden plaats op de locatie van voetbalclub Quick AFC 1890.

We zoeken vrijwilligers voor allerlei taken. Schrijf je in via moskee-elfath.nl/vrijwilligers!

Het gezamenlijk Eid gebed

Ook dit jaar zullen we het Eid al Adha gebed gezamenlijk verrichten met onze broeders en zusters van moskee Tawhid en moskee Rahman op de voetbalvelden van AFC Quick.

Het gebed zal aanvangen op zaterdag 9 juli om 07:15 uur. Jullie zijn van harte welkom vanaf 06:15 uur.

  • Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets. Er is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Houd er rekening mee dat je buiten op een onoverdekte plek bidt en zorg dat je je daarop kleedt.
  • Vergeet niet je eigen gebedskleed mee te nemen.

Wij danken Allah (swt) voor het mogelijk maken van dit gezamenlijk gebed en kijken er naar uit jullie te zien op deze gezegende feestdag.

Eid Al Adha 2022 - Gezamenlijk gebed
Eid Al Adha 2022