Workshop Hadj

Over enkele weken begint de Hadj. Voor degenen die dit jaar de Hadj willen verrichten, organiseren wij een workshop. Ook degenen die geïnteresseerd zijn in de betekenis en rituelen ervan, zijn van harte welkom.

Tijdens de workshop zal onze Imam Noureddine Talhaoui de belangrijkste aspecten van de Hadj bespreken en zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen. Zowel broeders als zusters zijn van harte welkom. Meld je aan via onderstaande link:

https://www.moskee-elfath.nl/hadj-workshop/

We hopen jullie graag te ontvangen op zondag 26 mei in sha Allah.

Eid al Fitr gebed

Het gebed zal in sha Allah op woensdag 10 april stipt starten om 08:30 uur. Jullie zijn van harte welkom vanaf 07:00 uur.

Het gebed zal binnen plaatsvinden. Echter, als het erg druk wordt, kan het zijn dat we moeten uitwijken naar de tenten buiten. Neem daarom je gebedskleed mee en zorg ervoor dat je je warm kleedt. Wij kijken er naar uit jullie te zien op deze mooie feestdag.

Moge Allah swt onze vasten accepteren, onze gebeden verhoren, onze daden belonen en onze zonden vergeven in sha Allah.

BENEFIETAVOND 21e NACHT ZATERDAG 30 MAART

GEZAMENLIJKE IFTAR VOOR BROEDERS & ZUSTERS

Wij nodigen iedereen van harte uit op de benefietavond in onze moskee. De avond start met een gezamenlijke Iftar na het Maghreb gebed. De 21e nacht en onze Ramadanactie zullen ook dit jaar in sha Allah in het teken staan van de Islamitische Begraafplaats Amersfoort (IBA).

Onze begraafplaats is begroot op 2 miljoen euro. Om het resterende bedrag binnen te halen, hebben we een speciale Ramadanactie opgezet die gedurende de laatste 10 nachten van de Ramadan loopt. Tijdens deze actie kun je symbolische meters kopen voor € 50,- per m2. Hiermee draag je direct bij aan de realisatie van de begraafplaats en creëer je je eigen doorlopende liefdadigheid.

Onze benefietavond zal ook live te volgen zijn via Facebook en YouTube vanaf 21:00 uur.

Draag ook bij en ontvang jouw certificaat! https://www.moskee-elfath.nl/doneren/