Koran Gatma Feest | Abdelillah Abouami

Moskee El Fath nodigt u van harte uit om samen met ons een bijzondere en heuglijke gebeurtenis te vieren!

Datum: Zondag 7 juli
Tijd: 13:30 – 16:30
Locatie: Moskee El Fath

Met grote vreugde en trots vieren we de voltooiing van de memorisatie van de Koran door Abdelillah Abouami. Dit bijzondere moment markeert een geweldige mijlpaal voor Abdelillah en voor Dar Al Koran van Moskee El Fath.

Iedereen is welkom – mannen, vrouwen, jong en oud – om deze mooie gelegenheid bij te wonen en deel te nemen aan de viering. Laten we samenkomen als gemeenschap om Abdelillah te feliciteren en de studenten van Dar Al Koran te motiveren in hun missie om eveneens de Koran te memoriseren.

We kijken ernaar uit u zondag 7 juli te verwelkomen in Moskee El Fath.

Eid al Adha gebed

Zondag 16 juni is het Eid al Adha. Wegens de verwachte regenval zal het Eid al Adha gebed in sha Allah plaats vinden in de moskee en niet op de voetbalvelden van AFC Quick.

Het gebed zal starten om 07:30 uur. Jullie zijn van harte welkom vanaf 06:30 uur.

Het gebed zal binnen plaatsvinden. Echter, als het erg druk wordt, kan het zijn dat we moeten uitwijken naar de tenten buiten. Neem daarom je gebedskleed mee en zorg ervoor dat je je warm kleedt. Wij kijken er naar uit jullie te zien op deze mooie feestdag.

Moge Allah swt onze onze gebeden verhoren, onze daden belonen en onze zonden vergeven in sha Allah.

INZAMELING OFFERVLEES

Moskee El Fath zet zich in om offervlees in te zamelen voor hulpbehoevenden in Amersfoort en omstreken.

Dit initiatief is een voortzetting van onze eerdere steun tijdens de heilige maand Ramadan en Eid al-Fitr.

📅 Data en tijden:
Het gesneden offervlees kan op de volgende data en tijden worden ingeleverd:
Maandag 17 juni: 16.30 uur – 19.30 uur
Dinsdag 18 juni: 16.30 uur – 19.30 uur

📍 Inleverlocatie:
El Fath moskee, Zangvogelweg 156, 3815 DR Amersfoort.

Om het proces soepel te laten verlopen, vragen wij vriendelijk om het offervlees gesneden in te leveren. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het offervlees snel en efficiënt verdeeld wordt onder degenen die het het hardst nodig hebben. Helaas kunnen wij geen ongesneden offervlees accepteren. Laten we samen onze dankbaarheid tonen en verschil maken in het leven van mensen die momenteel in moeilijk omstandigheden verkeren. Sluit je aan bij dit nobele initiatief en help ons om de hulpbehoevenden te ondersteunen!

Hoe bescherm ik mijzelf tegen fitna in de zomer

Op vrijdag 14 juni om 20:00 uur zal wederom een thema-avond plaatsvinden met als onderwerp “Hoe bescherm ik mijzelf tegen fitna in de zomer”. Imam Noureddine Talhaoui zal zoals gewoonlijk deze interactieve bijeenkomst leiden. Zowel broeders als zusters zijn welkom. Er is gelegenheid om vragen te stellen en na afloop sluiten we af met gezelligheid, pizza’s en drankjes. In sha Allah tot vrijdag.