Het Isha- en Tarawieh gebed voor zusters.

De afgelopen week hebben we hard gewerkt aan de organisatie om het mogelijk te maken voor zusters om het Isha en tarawieh gebed te verrichten in de moskee. In deze gezegende maand waarin aanbidding en saamhorigheid centraal staan, zijn wij blij dat we vanaf maandag 3 mei 2021 ook zusters vanaf 15 jaar kunnen gaan verwelkomen.

Gezien de beperkte aantal plekken zal er geregistreerd moeten worden om deel te kunnen nemen. Het is de bedoeling dat bij aanwezigheid een ieder de Tarawieh volledig bidt, gezien de beperkte plekken. Indien nodig is er de mogelijkheid om de moskee halverwege de Tarawieh te verlaten.

Je kunt kiezen uit drie avonden waarvan je voor maximaal één avond kunt registreren. De eerste mogelijkheid om je in te schrijven voor het Isha- en Tarawieh gebed is vanavond om 20:00 uur via www.moskee-elfath.nl/events/tarawieh-zusters/

Er kan niet geparkeerd worden op ons terrein tijdens het gebed. Kom zo veel mogelijk met de fiets of te voet. Parkeer in de wijk en voorkom overlast voor de buurtbewoners.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het bestuur via info@moskee-elfath.nl.

Let op: het is niet toegestaan om dezelfde persoon op meer dan één avond te registreren!