Het Isha- & Tarawieh gebed na het opheffen van de avondklok

De avondklok zal vanaf 28 april inshaAllah worden opgeheven. In deze gezegende maand waarin aanbidding en saamhorigheid centraal staan, zijn wij blij dat het Isha- en Tarawieh gebed (beperkt) opengesteld wordt voor broeders. Wie hieraan wil deelnemen, dient zich in te schrijven via onze website.

Tot het einde van de Ramadan zullen de avonden opgedeeld worden in drie blokken. Iedere vijf dagen is er de mogelijkheid om je voor maximaal twee avonden in te schrijven. Het is de bedoeling dat bij aanwezigheid een ieder de Tarawieh volledig bidt, gezien de beperkte plekken. Indien nodig is er de mogelijkheid om de moskee halverwege de Tarawieh te verlaten.

De eerste mogelijkheid om je in te schrijven voor het Isha- en Tarawieh gebed is op zondag 25 april om 20:00 uur en is mogelijk voor de eerste periode van vijf dagen. Registratie is mogelijk via moskee-elfath.nl/gebed/tarawieh.

Door het opheffen van de avondklok zal ook het Fajr gebed weer verricht worden op het vastgestelde tijdstip. Bij wijzigingen ten aanzien van de avondklok, zullen wij u op de hoogte brengen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het bestuur via info@moskee-elfath.nl.