IK BEN NIEUW

يا ايها الناس انا خلقناكم من ذكر وانثى وجعلناكم شعوبا وقبائل لتعارفوا ان اكرمكم عند الله اتقاكم ان الله عليم خبير

O mensen, waarlijk, Wij hebben jullie uit één man en één vrouw geschapen en Wij hebben jullie tot volkeren en stammen gemaakt, opdat jullie elkaar zullen herkennen. Voorwaar, de meest eervolle (persoon) van jullie bij Allah is degene die (Allah) het meest vreest. Voorwaar, Allah is op de hoogte (van alles), Alwetend (over het verborgene).De Koran - Soerah (49) al-Hoedjoeraat [aayah 13]

Welkom

We nodigen jou van harte uit om kennis te maken met onze levendige gemeenschap. We zijn immers meer dan een gebedsruimte alleen. Verenigd onder het noemer van geloof in één God (Allah) dienen wij de gemeenschap op allerlei manieren. Ontdek hier wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Ik ben nieuwsgierig naar de Islam

Je hebt vast heel veel over de islam gehoord, meestal van niet-moslims of de media. Maar je bent nieuwsgierig van aard en wil er het fijne van weten. Je wilt weten of het allemaal waar is wat je te horen krijgt. Hoe zit de Islam daadwerkelijk in elkaar? De Islam moedigt mensen aan om te onderzoeken, zich in kennis te verdiepen en moeite te doen om de waarheid te achterhalen.
Wij kunnen de Islam haarfijn aan jou uitleggen. Of het nou via email is of via een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie of munt thee, neem gerust contact met ons op.

Ik wil moslim worden

Je hebt de islam ontdekt en bent ervan overtuigd dat het de waarheid en het ware geloof is. De volgende stap is dat je de geloofsgetuigenis, de shahadah, uitspreekt. Bij onze moskee kun je dat voor een groep getuigen doen of voor de gehele moskee. Wij zorgen ook voor persoonlijke begeleiding, iemand die de basis van de islam kan uitleggen en vragen kan beantwoorden.

Ik wil de moskee bezoeken

Heb je genoeg van ons online gezien en gelezen, en wil je ons fysiek bezoeken? Je bent van harte welkom! Via het contactformulier kun je ons benaderen voor een afspraak.