Informatiebijeenkomst Islamitische Begraafplaats Amersfoort (IBA)

Het Samenwerkingsverband van Amersfoortse Moskeeën (SvAM) nodigt jullie graag uit voor onze informatiebijeenkomst op woensdag 1 november in Moskee El Fath. De inloop is om 19:30 uur en het programma zal starten om 20:00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de plannen voor de islamitische begraafplaats in Amersfoort. We zijn blij om te kunnen melden dat zowel de wethouder als de projectmanager van de gemeente aanwezig zullen zijn om jullie te informeren over het proces en de stappen die worden ondernomen om de begraafplaats te realiseren.

Het doel van de avond is om jullie vragen te beantwoorden over de islamitische begraafplaats op de aangewezen locatie Hoogland-West. Jullie inbreng is waardevol, omdat het bijdraagt aan een breder begrip van de verschillende belangen die spelen rondom de begraafplaats.

Om deel te nemen, vragen we jullie je aan te melden via deze link. We hopen velen van jullie te verwelkomen! Tijdens het aanmelden kunnen jullie ook meteen een vraag stellen, zodat we de bijeenkomst zo informatief mogelijk voor jullie kunnen maken.

Namens SvAM,

Het bestuur 
Moskee El Fath