Kledinginzamelingsactie voor 160 (wees)kinderen

Moskee El Fath wil zeker in deze gezegende maand Ramadan vol liefde, geduld en medeleven omkijken naar de 160 minderjarige (wees)kinderen -allen jongens- zonder ouders in het asielzoekerscentrum en noodopvang (regio Amersfoort). De nood en behoefte onder deze jongeren is hoog. Naast de lopende actie voor voedselpakketten willen wij met uw hulp de jongeren voorzien van kleding waar ze een enorme tekort aan hebben.

Doneer nieuwe of gebruikte kleding en schoenen in goede staat voor jongens in de leeftijd van 15 tot 18 jaar. Truien, broeken, jassen, schoenen etc. Alles is welkom! Breng deze (alleen) op zaterdag 8 april en zondag 9 april met het Asr gebed en het Isha gebed. Onze vrijwilligers staan een halfuur voor deze gebeden met de kledingbus voor u klaar op de parkeerplaats van de moskee. Maandagochtend 10 april zullen wij deze kleding rangschikken en met de vrijwilligers wegbrengen naar de jongeren.

Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat met jullie bijdrage alle 160 jongeren voorzien zullen worden van kleding en wij hiermee hun pijn verzachten.
Moge Allah (swt) eenieder die een steentje wil bijdragen rijkelijk belonen en hun wensen in vervulling doen gaan 🤲🏼.

De Profeet Mohammed ﷺ zei:
‘Ik en degene die een weeskind onderhoudt, zullen in het Paradijs zoals dit zijn.’ En hij wees met zijn wijsvinger en middelvinger…. Sahieh al-Boekhaarie en Moeslim