Noodhulp humanitaire crisis Palestina

Moskee El Fath leeft intens mee met de slachtoffers in bezet Palestina en in het bijzonder in Gaza. De slachtoffers en hun families zijn in onze gedachten.

Wij zijn op dit moment getuige van een ernstige humanitaire crisis met verwoestende gevolgen. Tienduizend Palestijnen, voornamelijk vrouwen, kinderen en de meest kwetsbaren, hebben hun leven verloren. Honderdduizenden zijn gewond geraakt en/of ontheemd. Deze misdaden vereisen dringende aandacht en actie om de levens en het welzijn van de Palestijnen te beschermen.

Moge Allah de Almachtige het Palestijnse volk beschermen en hun leed verzachten. Moge Allah hen bijstaan, gerechtigheid en vrijheid brengen.

Op dit moment zijn er vele hulporganisaties die geld ophalen voor de Palestijnen in Gaza. Wij ondersteunen hun initiatieven en noodzaak bij het verlenen van noodhulp. Als moskee willen wij dan ook onze bijdrage leveren om daarmee het leed proberen te verzachten. Uw steun is daarbij van onschatbare waarde.

Moge Allah swt eenieder die een steentje wil bijdragen rijkelijk belonen en hun wensen in vervulling doen gaan. Delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld.

Doneer een bedrag via onderstaande links:
10 euro

25 euro

50 euro

100 euro

Bedrag naar keuze